Onze missie bestaat uit het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor alle vraagstukken omtrent het beschermen, verstevigen en vervoeren van producten ondersteund door middel van een klantgerichte en innovatieve bedrijfsfilosofie waarbij tenslotte een duurzame relatie met klanten, leveranciers, medewerkers, milieu en samenleving centraal staan.
— Mission Statement, Wim Grietens

Historiek

Sinds de opstart van WGP NV, opgericht door Wim Grietens anno 2006, was het kartonnen hoekprofiel het eerste product wat zijn weg vond naar de klant. WGP NV is snel uitgegroeid naar een vaste waarde in de wereld van beschermprofielen in volkarton. Door de focus op de core-business en de optimalisatie van de productie ten behoeve van het revolutionaire kartonpallet, werd er beslist om de productie te stoppen.

Vandaag is de productie ondergebracht in het buitenland waar het klimaat gunstiger is om te produceren. Via een uitgewerkte en geautomatiseerde logistiek slagen wij erin om flexibiliteit, betrouwbaarheid en snelheid bij levering te garanderen.

Eco-Logistic werd medio 2010 de nieuwe naam waarmee onze core-business sterker naar voren werd gebracht. Ondersteund door jarenlange consultancy en trading-ervaring in de papier- en golfkartonindustrie wordt er als producent naar gestreeft het verschil te maken in zowel beschermende- als milieuvriendelijke verpakking. Verantwoord afvalbeheer met 100% recycleerbare of biologisch afbreekbare verpakkingen wordt stilaan maar zeker onontbeerlijk. Vandaag valt dit niet meer weg te denken op vlak van duurzame ontwikkeling, respect en zorg voor het milieu.

Vanuit dit oogpunt is het idee gegroeid om zich te specialiseren in milieuvriendelijke verpakkingstoepassingen. Onze producten beantwoorden 100% aan de strengste kwaliteits- en milieuvereisten.

main banner

Sociale Media

Volg ons op sociale media.

Contacteer ons